BoxNow

Често Задавани Въпроси

Чустваш се изгубен? Ние ще ти помогнем. При възникнали допълнителни въпроси, не се колебай, а се свържи с нас на имейл адрес [email protected]

Доставки

Можеш да вземеш твоята пратка в рамките на 48 часа след нейната доставка до наш автомат. Времето за престой може да бъде удължено безплатно с още 48 часа през нашaта интернет страница в секция „Проследи пратката си“. Ако пратката не бъде взета в обозначеното време, тя бива пренасочена към подателя. 

Когато си поръчаш нещо от онлайн магазин или твой приятел ти изпрати нещо, BOX NOW ще ти изпрати SMS, Viber съобщение или имейл съдържаш ПИН код, веднага щом твоята пратка пристигне в избрания автомат. Въведи кода на клавиатурата на автомата и една от кутиите ще се отвори автоматично.

В нашите автомати се събират три размера пратки: 

Малка (В: 8 см, Ш: 45 см, Д: 60 см)

Средна (В: 17 см, Ш: 45 см, Д: 60 см)

Голяма (В: 36 см, Ш: 45 см, Д: 60 см) с тегло до 20 килограма.

BOX NOW доставя в рамките на следващият ден след като бъде  завършена обработката на твоята поръчка. Най-вероятно не си получил пратката си, тъй като все още не е подготвена от онлайн магазина. Може да проследиш твоята пратка на нашата интернет страница или да се свържeш с нас на [email protected] и 0700 70744.

Нашите автомати

Нашите автомати се захранват от собствени соларни панели, затова са независими от електропреносната мрежа.

Ако разполагате със слънчево пространство навън, което ви е непотребно, можете да се свържете с нас на имейл адрес [email protected] за да обсъдим възможността за поставяне на автомат на BOX NOW. 

Кликни върху линка, който сме ти изпратили на SMS, Viber съобщение или по имейл. На него ще намериш напътствия към автомата на BOX NOW, който си избрал за доставка на твоята пратка.

Всъщност можеш да получиш и да изпратиш почти всичко. Забранено е изпращането на свежи хранителни стоки, опасни химикали, стоки забранени от ЗПУ и други стоки описани в „Списък с предмети забранени за транспортиране с BOX NOW”.

За BOX NOW

BOX NOW е най-новата куриерска услуга в България, която доставя само до собствена мрежа от Автоматични пощенски станции (автомати). Това ни позволява да предлагаме бърза и достъпна клиентска услуга. Автоматите на BOX NOW се намират винаги на ключово място в града, достъпни са 24/7 и се захранват от собствени соларни панели.

В BOX NOW се стремим да бъдем екологични и устойчиви. Нашите автомати използват само слънчева енергия – факт, с който се гордеем и ни помага да допринасяме за намаляване на вредни емисии. Нашата куриерска услуга е по-ефективна, защото изминaваме по-малко километри доставяйки повече пратки.

Други

Да, процесът е много лесен и е наличен за избрани наши партньори. Попълва се форма за връщане, налична на нашата интернет страница, след което ще получиш ПИН код, с който можеш да поставиш пратката си във всеки автомат на BOW NOW.

Не, разбира се! Имаш опцията „Наложен платеж“. Ще получиш линк за плащане, когато пратката ти е в автомата. Можеш да платиш с банкова карта.